Werkfruit

ELKE DAG VERSE GROENTEN EN FRUIT OP HET WERK

Werkfruit zit bomvol verser dan verse groenten en fruit

Wil je je personeel een verantwoord alternatief voor suiker- en vetrijke tussendoortjes bieden? Kies voor Werkfruit! Werkfruit van FRSH Matters brengt lekkere en gezonde tussendoortjes op het werk binnen handbereik.

De groenten en fruit in de Werkfruitboxen zijn lekker, puur, en direct klaar voor consumptie. Pak een snel fruitminuutje!

3 voordelen van fruit op het werk
  1. Gezond, verantwoord tussendoortje
  2. Past binnen de trend van MVO
  3. Direct klaar voor consumptie
2 varianten

Werkfruit is verkrijgbaar in 2 varianten. Beide boxen zijn zo duurzaam mogelijk geteeld en zitten vol met verschillende soorten fruit of snackgroenten.

Werkfruit is…

Een bron van nieuwe energie

Geef je medewerkers de energieboost die ze nodig hebben. De bekende dip in de late ochtend of namiddag? Die is zo voorbij met Werkfruit! Met verse groenten en fruit op het werk draag je bij aan de dagelijkse fruit- en groenteconsumptie van je personeel. En je ondersteunt ze bij een gezonde levensstijl.

Echt vers en lekker puur

De groenten en fruit in de verschillende boxen zijn supervers en lekker puur. We selecteren alleen de beste snackgroenten en fruit van het seizoen en zoveel mogelijk duurzaam geteeld. Die smaken het lekkerst. Zo haal je uit Werkfruit steeds weer een ander fruitminuutje.

Proef de 2 gezonde varianten!

BASISBOX

MIXBOX

Basisbox

Hierin vind je altijd 4 soorten handzaam basisfruit. Zoals appels, bananen, peren, kiwi’s en mandarijnen. De inhoud van de box wisselt per seizoen.

Mixbox

Mix van handfruit aangevuld met fruit en snackgroenten van het seizoen. Zoals nectarines, pruimen, perziken en snackpaprika’s. De inhoud van de box wisselt per seizoen.

*Deze groenten en fruit zijn zoveel mogelijk gecertificeerd met 1 van de volgende keurmerken: PlanetProof, Fairtrade Max Havelaar, Biologisch, Rainforest Alliance, Fair for Life of Sustainably Grown.

Uit Werkfruit haal je steeds een ander fruitminuutje

Pin It on Pinterest

Share This