Met de Fresh Lemonade Infusions van FRSH Matters maak je veel meer dan alleen lemonades. Dressings geef je snel een bijzonder accent. En wat dacht je van cocktails, gebak of desserts? Met Infusions breng je in een handomdraai jouw culinaire creaties op smaak en blijf je variëren. Maak jij het meest bijzondere gerecht met Infusion als smaakmaker? Dan win je een maand lang gratis Fresh Lemonades. Lees snel verder en doe mee!

Dit kun je winnen

Een maand lang gratis Fresh Lemonade Infusions. Dat zijn 30 flessen in jouw favoriete smaak. Uit 1 fles haal je met gemak 35 glazen. Hiermee serveer je in totaal ruim 1.000 glazen.

En dat is nog niet alles. Jouw recept wordt geplaatst op frshmatters.nl, krijgt een ere plek in het FRSH Matters receptenboekje, wordt gedeeld op social media én krijgt aandacht in de Inspiratiemail. Natuurlijk vermelden we daar jouw naam bij. Zo zet je jezelf en je zaak in de spotlights.

Zo doe je mee

Maak een gerecht met Fresh Lemonade Infusion als smaakmaker. Zet je creatie op de foto en deel deze op social media. Tag @frshmatters en gebruik #versvooriedereen. Deel je recept vóór 16 oktober. We maken de winnaar bekend op donderdag 19 oktober. 

Voor deze wedstrijd is een vakkundige jury samengesteld:

  • Julia Bos

Geboren in het Bourgondische zuiden waar ze al van jongs af aan een passie ontwikkelde voor food en gastvrijheid. Een combinatie die Julia vond op de Hotelschool ‘De Rooi Pannen’ in Tilburg. Vanaf toen wist ze het, haar wereld is de dynamische wereld van de hospitality & food! Na haar vervolgstudie Communicatie en verschillende marketingfuncties in de hospitality branche, combineert ze nu het beste van twee werelden als content marketeer voor Sligro.

  • Egon Verstraeten

Egon Verstraeten werkt bij Smeding Groenten en Fruit als accountmanager en culinair adviseur. Voordat hij bij Smeding begon, is hij 15 jaar werkzaam geweest als chef-kok bij diverse grote restaurants en hotels in binnen- en buitenland. Hierbij was AGF altijd een grote passie. De passie voor AGF ontwikkelde zich al tijdens zijn jeugd. De opa van Egon had in de regio van Breda een teeltbedrijf en leverde aan diverse restaurants in omgeving. Het is hem dus met de paplepel ingegoten.

  • Marnix Beekhuizen

Marnix werkte als chefs onder Fred Mustert, Gert Blom, Robert Kranenborg en Dick Middelweerd. Als leerling liep hij stage bij Gordon Ramsay en kookte hij met Cas Spijkers. Ook heeft hij gekookt voor het Koninklijk Huis en Kofi Annan tijdens het World Economic Forum. Tegenwoordig werkt hij als filiaalleider AGF in Sligro Veghel. Hier inspireert en adviseert hij horecaondernemers over de beste groenten en fruit.

Veel succes en we zijn natuurlijk benieuwd naar jullie gerechten met Infusions!

Pin It on Pinterest

Share This